Dead Island'ın İlk 16 Dakikası

Ara sahnelere ve diyaloglara ağırlık verilerek sade aksiyondan öte daha dramatik bir hava sağlanmış.
11.08.2011 19:02 Gökhan Yılmaz

 
     Techland'in yeni oyunlarından Call of Juarez: The Cartel geçtiğimiz haftalarda çıktı ve beklenilen etkiyi yaratamayarak hayal kırıklığına neden oldu. Fakat yapımcının bir diğer oyunu olan Dead Island'a daha büyük umutlarla bakıyoruz. Tropikal bir adada zombilerle hayatta kalma mücadelesine gireceğimiz oyunun ilk 16 dakikasının (Yükleme ekranları kesilmiş) oynanış videoları yayınlandı.
 
     MTV'ye özel yayınlanan bu videoları sırayla aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. Oynanışın Dead Rising ve Left 4 Dead'den çok daha vahşi ve kanlı olduğu göze çarpıyor. Ayrıca ikinci videonun başında oyunda seçebileceğiniz yetenek ağaçları görülüyor (Videoların isimlerine ve Part 2'nin olmamasına aldırmayın).
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: Battlegrounds 43.1 Güncellemesi, Yeni Tekme Hareketi ve Su Altı Dövüş Seçeneklerini Getiriyor 15 Eylül The Ascent, 3 Aralık'ta Nintendo Switch 2'te Geliyor 15 Eylül ROG XBOX Ally X20 El Konsolu Ön Siparişe Açıldı 28 Ağustos Krafton, Gamescom 2026 Açılış Gecesi Canlı Yayınında 5 Yeni Oyununu Tanıttı 28 Ağustos Subnautica 2, Erken Erişim Sürümüne Gelen İkinci Güncellemeyle Oyunun İş Birliği Modu Genişliyor 21 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler