Dead Nation, Bugün PS Vita'ya Geldi!

15.04.2014 00:33 Ömür Gencer

 
     XDEV Studio Europe'dan Rogan Ogden'in Playstation.blog'dan yaptığı bir açıklamayla Dead Nation'un 15 Nisan'da Ps Vita için çıkacağı duyuruldu.
 
     Zombi istilası altında olan bir dünyada sağ kalan iki karakterden birini yöneteceğimiz Dead Nation, online, co-op ve uluslararası learderboard özelliğiyle 7.99$'dan satılacak.
 
     Ogden: "Oyunun Ps4 versiyonu gibi Ps Vita sürümü de Climax Studios'daki arkadaşlarımız tarafından geliştirildi ve Ps3'deki oyunun yaşattığı klasik deneyimi tekrardan yarattılar." Diyerek oyunun Ps Vita sürümünün de oldukça iddialı olduğunu belirtti.
 
     Oyunun DLC paketi The Road to Devastation ise 3.99$'dan satılacak. Hatırlatmak isteriz ki Dead Nation cross-buy bir yapımdır. Yani oyuna Ps4 veya Ps3'de sahipseniz Ps Vita içinde bedava indirebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Nation Platformlar: PS3 VITA PS4 Geliştirici: Housemarque Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler