Dead Rising 2: Off the Record'un Çıkış Tarihi

"Hurraaaaaaaa!"
30.06.2011 18:01 Ersin Kılıç


     Binlerce zombinin arasında onlarca farklı silah ile daldığımız Dead Rising serisinin ikinci oyunu geçtiğimiz yıl çıkışını yapmıştı. İkinci oyundan önce Case Zero ile Chuck Green ile tanışmış ve ikinci oyundan sonra çıkan Case West'te ise maceraya ilk oyunun kahramanı Frank West'te katılmıştı.
 
     İkinci oyunun mekanlarında geçecek olan Dead Rising 2: Off the Record'ta ise gene Frank West'in kontrolünü ele geçireceğiz. Diğer yan oyunların aksine indirilebilir değil, kutulu olarak satışa çıkacak olan Off the Record, 40$'lık fiyatı ile de oyun severlerden büyük tepki almıştı. Bugün yapılan açıklamada ise oyunun çıkış tarihi belirtildi.
 
     PC, PS3 ve Xbox 360 için hazırlanan oyun 11 Ekim'de Amerika, 14 Ekim'de ise Avrupa çıkışını gerçekleştirecek. Eski karakterlerinde yer alacağı oyunda yepyeni silahlar, boss mücadeleleri ve kombolar olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 2: Off the Record Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler