Dead Rising 2 nin Satışları 2 Milyona Ulaştı

28.10.2010 10:43 Alkan Adakaner


 
    Capcom bizi her zaman zombi cehennemine götürmeyi başaran bir firmadır. Resident Evil'dan sonra Dead Rising serisi ile zombilerin kuşattığı bir cehennemden kaçış macerasını başarılı bir şekilde sundular.
 
     Capcom tarafından yapılan açıklamaya göre Dead Rising 2 toplamda 2 milyonluk satışa ulaştı. İlk Dead Rising oyunu da 2 milyonluk satışa ulaşmıştı. Böylece seri toplamda 4 milyonu geçti.
 
     Dead Rising 2'den oldukça memnun kalan Capcom, oyunun geliştiricisi Blue Castle Games'i satın almıştı. Bundan sonra bu seri Blue Castle Games'e emanet gibi görünüyor.
 


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Blue Castle Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 2 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 2 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 3 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 4 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler