Dead Rising: Case Zero İyi Başladı

08.09.2010 02:29 Ersin Kılıç


 
     Binlerce zombi, onlarca silah, kan ve tabi ki eğlence. Dead Rising bu nesilin en eğlenceli oyunlarından birisiydi. Zombi salgınının ikinci perdesine ise kısa bir süre kala hikayenin sağlamlaşmasını sağlayan Case Zero, geçtiğimiz hafta Xbox Live'a özel olarak piyasaya çıktı.
 
     İlk oyun ile ikinci oyun arasında köprü görevi yapan ve Chuck Greene'in hikayesini gözler önüne seren Dead Rising : Case Zero'nun ilk haftalık satış rakamı açıklandı. Oyunun ilk haftasında tam 328,290 adetlik satış rakamına ulaştığı açıklandı. Xbox Live oyunu için gerçektende inanılmaz bir rakam. Özellikle bir haftalık bir süre için.
 
     İkinci oyunun öncesini anlatan Cae Zero'nun satış rakamına bakacak olur ise Capcom'un Dead Rising 2 ile ne kadar iyi bir dönem geçireceğini çıkarabiliriz. Bakalım ikinci oyun ilk haftasında neler yapacak?
 
Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Blue Castle Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler