Dead Rising Hayranı Dediğin Böyle Olur

25.09.2010 13:37 Alkan Adakaner


 
     Oyun fanlarının yaptığı bir çok şeye tanık olduk. Oldukça başarılı ve ilgi çekici çalışmalara rastladım, ama Dead Rising 2 için hayranlarının yaptığı bu çalışma gerçekten bir sanat eseri olmuş.
 
     Mükemmel bir makyaj yapan ve kendilerini zombi gibi gösteren bu hayranlar Londra sokaklarında, otobüs duraklarında, lokantalarda ve çamaşırhanelerde ilginç görüntüler oluşturmuşlar.
 
      Özellikle otobüse el kaldırdıkları sahne çok ilginç. Türkiye'de kendinizi makyajla zombiye dönüştürdüğünüzü ve gece vakti bir belediye otobüsüne el kaldırdığınızı düşünsenize. Şoför ya gaza basıp kaçardı ya da üstünüze sürerdi herhalde. Geceyi vazgeçtik, bu halde gündüz vakti lokantaya girmeye çalıştığını düşünün!
 
kaynak
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Blue Castle Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 26 Dk önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 1 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 2 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 2 Saat önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler