Dead Space 2'de Daha Fazla Aksiyon Olacak

03.02.2010 15:04 Ersin Kılıç

 
     Şu sıralar Dante's Inferno ile gündemdeki yerini koruyan Visceral Games'ten Dead Space 2 hakkında ilginç ve oyunu sevenleri biraz üzebilecek açıklamalar geldi.
 
     Şu sıralar sadece iki projeye odaklandıklarını, bunların da çıkmış olan Dante's Inferno ve sıradaki projeleri Dead Space 2 olduğunu belirten Visceral Games'ten Nick Earl, Dead Space 2 hakkında bazı bilgileri de paylaştı.
 
     "Bu sefer korku öğelerinden daha çok aksiyona odaklandık. İkinci oyunda tabi ki gene korku öğeleri olacak fakat aksiyonun korkuya oranla daha fazla olacağını söyleyebilirim. Oyuncuya daha fazla güç vermek istedik. oyunda çok daha fazla ve kullanımı kolay yeteneğiniz olacak." dedi.
 
     Earl ayrıca Dead Space için "EA games'in en iyi oyunlarından birisi" söyleminin ekibi yüreklendiren bir iltifat olduğunu ve iyi bir yolda olduklarına inandıklarını da sözlerine ekledi.
 
     Açıkçası Dead Space'teki başarıları ve Dante's Inferno'daki eşsiz sunumları ile favori firmalarımdan biri haline gelen Visceral Games'e güvenimin tam. Buna rağmen Dead Space 2'de ilk oyuna göre daha fazla aksiyon değil, korku ve aksiyonun dengelendiği bir oynanış görmek istediğimi de söylemeliyim. Aynı fikirde olan var mı?
 
 Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 43 Sn önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler