Dead Space 2'nin Yeni Videosu Yayınlandı

22.07.2010 20:08 Alkan Adakaner


 
     Electronic Arts ve Visceral Games'in bizi korkutmak için ne gibi planları var acaba? Şimdilik kısa videolarla korku unsurları hakkında ipucu veriyorlar.
 
     25 Ocak'ta piyasaya çıkacak olan Dead Space 2'nin yeni videosu daha önce E3 2010'da yayınlanan videoyla çoğunlukla benzer sahnelere sahip.
 
     Yine bu videoda da korku unsurlarının yanı sıra aksiyon sahnelerine ve hikaye ile ilgili bilgilere yer verilmiş. Isaac bu yeni kabustan kurtulmak için daha fazla çaba harcamak zorunda kalacak gibi görünüyor. Yeni videoya buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 26 Dk önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 1 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler