Dead Space 3'te Sonsuz Eşya Hatası (Spoiler)

Dead Space 3'te zorlananlar bu hatayı kullanabilirler. Tabi 8. bölüme gelene kadar beklemeleri gerekiyor
06.02.2013 11:04 Alkan Adakaner


     Öncelikle şunu belirtelim ki bu haber spoiler (oyunun içeriği ile ilgili zevk kaçırıcı unsurlar) içeriyor. Eğer oyunu oynamadıysanız veya normal bir şekilde bitirmek istiyorsanız bu haberden uzak durmanızı öneririz.
 
     Gamefront'un ortaya çıkardığı bir hata Dead Space 3'te sonsuz sayıda eşya elde etmenize yarıyor. Aşağıdaki videoda bu hatanın 8. bölümün sonunda enerji jenaratörünün bulunduğu odada olduğu belirtiliyor. 

    Bu odaya her girip çıktığınızda odada yeni bir eşya rastgele beliriyor. Böylece siz de eksik olan silah parçaları, sağlık paketleri ve mermileri istediğiniz kadar alabiliyorsunuz. Bakalım Electronic Arts bu hatayı ne zaman düzeltecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Korku Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 22 Dk önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 2 Saat önce Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 2 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler