Dead Space Geliştiricisi Korku Oyunları Yapması Pahalı Satması Zor Diyor

29.10.2017 22:30 Gazali Çetinkaya

 
   Dead Space serisinin ve Battlefield Hardline'ın geliştiricisi Visceral Games'in eski çalışanı Zach Wilson korku oyunlarının diğer AAA oyun türlerine göre satmasının daha zor olduğunu söylüyor.
 
   Gamesindustry.biz'e konuşan Zach Wilson "Genelde korku oyunları yapması pahalı ve satması zor. İnsanlar bize Dead Space'i sevdiklerini dair geri bildirimde bulunuyor ancak çok korkunç olduğu için satın almıyor." dedi ve "Var olmalarını isteyen ancak bunları satın almak istemeyen bir pazara oyun satamazsınız." diye de ekledi.
 
   Zach Wilson daha önce yaptığı bir açıklamada Dead Space 2'nin yapım maliyetinin 60 milyon dolar tuttuğunu ve dört milyon sattığını belirtmişti. Bu satış miktarı Electronic Arts'ın beklentilerini karşılamamış.
 
   Visceral Games, eski adıyla Redwood Shores, 1998'de kurulmuştu. Electronic Arts ekim ayının ortalarında Visceral Games'in kapatılacağı haberini vermişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler