Dead Space Remake için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

04.10.2022 20:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Motive, Dead Space'in remake (yeniden yapım) sürümü için ilk oynanış fragmanını yayınladı.
 
Bilim kurgu klasiği hayatta kalma korku oyunu Dead Space, sıfırdan geliştirilerek yeniden yapım olarak geri dönecek. Dead Space, yeni nesil konsollar ve PC için özel olarak geliştiriliyor. Ayrıca Frostbite motorunu kullanıyor. Oyun ek olarak çarpıcı görselleri, ses ve kontrolleri bünyesinde barındıracak. Böylece oyunculara eşsiz bir deneyim sunacak.   
 
Dead Space, 27 Ocak 2023'te 69,99 $ karşılığında PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve Origin üzerinden PC için çıkış yapacak. Üç benzersiz suit ve iki suit dokusu içeren 79,99 $'lık bir Digital Deluxe Edition da mevcut olacak. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space Remake Platformlar: PC Geliştirici: Motive Dağıtıcısı: EA Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 18 Dk önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 1 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler