Dead or Alive:Dimensions'ın İlk Videosu Yayınlandı

29.09.2010 14:46 Alkan Adakaner


 
    Nintendo 3DS için piyasaya çıkacak tek dövüş oyununun Super Street Fighter 4: 3D Edition olduğunu düşünmeyin; Team Ninja, Dead or Alive serisini 3DS'te devam ettiriyor.
 
    Uzun süredir sadece ekran görüntülerine tanık olduğumuz oyunun yayınlanan ilk tanıtım videosunda oldukça hızlı dövüş sahneleriyle karşılaşıyoruz. Tabi doğrudan oynanış videosu olmadığı için oyunun kontrol mekanikleri hakkında bilgi sahibi olmasak da görseller fena görünmüyor.
 
    Aslında 3DS'te hem Resident Evil: Revelations ve Metal Gear Solid: Snake Eater 3DS gibi üst düzey görseller sunan hem de çok düşük kapasiteye sahip görselleri bulunan oyunlar rastlıyoruz. Dead or Alive: Dimensions ise ortalamanın üstünde görünüyor.
 
     Team Ninja'nın  yine başarılı bir şekilde karşımıza çıkmasını umduğumuz Dead or Alive: Dimensions'ın ilk videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead or Alive Dimensions Platformlar: 3DS Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler