Dead or Alive 6'da Karakterin Saç Rengini Değiştirmek 1 Dolar

02.03.2020 08:56 Gazali Çetinkaya

 
Dead or Alive serisi kadın karakterlerinin yanı sıra pahalı indirilebilir içerikleri ile de tanınıyor ve serinin son çıkan oyunu Dead or Alive 6 için içeriklere para ödemenin yeni yolunda biraz aşırıya kaçılmış gibi görünüyor.
 
Dead or Alive 6'nın indirilebilir içeriklerinin bu kadar pahalı olmasının ana sebeplerinden biri, her bir season pass veya kostüm paketi birden fazla kostüm ve bazen birden fazla karakter içeriyor. Bazı karakterler ayrı olarak satın alınabiliyor fakat örneğin Morphing Ninja köstüm setini almak istediniz ve 26 kostüm setini içeren 80 dolarlık season pass'i almak istemiyorsanız o zaman 24 dolar karşılığında istediğiniz seti tek olarak alabiliyorsunuz. 
 
Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Team Ninja, Dead or Alive 6'nın PlayStation 4 versiyonu için Premium Ticket sistemi tanıttı. Bu sayede oyuncular artık her bir kostüm veya kozmetik içeriği tek olarak satın alabilecek.
 
Her bir bilet yaklaşık 1 dolar. Bu biletler karakterin saç rengini değiştirmek için de kullanılabiliyor.
 
Daha ne kadar ileri gidebilirler diyorsanız şöyle bir örnek verelim. Eğer karakterin saç rengi siyah ve sarıya değiştirmek istediniz; 1 bilet karşılığında değiştirebilirsiniz. Daha sonra siyah saç rengine geri dönmek isterseniz tekrar 1 bilet kullanmanız gerekiyor. Yani kozmetik içeriğin kilidini açmıyor sadece o an için değiştiriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead or Alive 6 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Koei Tecmo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 1 Mart 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 5 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler