Dead or Alive: Dimensions'tan 5 Dakikalık Video

Dead or Alive: Dimensions başarılı grafikleri ile dikkat çekiyor
08.01.2011 10:45 Alkan Adakaner


    Nintendo 3DS piyasaya çıkmadan bu cihaz için iki önemli dövüş oyunu açıklandı. Bunlardan bir tanesi Capcom'un Super Street Fighter IV: 3D Edition idi. Diğer oyun ise Tecmo Koei'nin Dead or Alive: Dimensions adlı oyunu.
 
    Team Ninja tarafından geliştirilen Dead or Alive: Dimensions'a ait yeni bir video yayınlandı. 5 dakika uzunluğundaki bu videoda çoğunlukla oyun içi görüntülere yer verilmiş.
 
    Dead od Alive: Dimensions her ne kadar Super Street fighter IV: 3D Edition kadar merak edilmese de dövüş oyunu severler her iki oyunu da edinmek isteyeceklerdir. Oyunun yeni videosunu buradan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead or Alive Dimensions Platformlar: 3DS Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler