Deadbreed Çocuklara Göre Bir MOBA Değil

20.01.2014 17:41 Alkan Adakaner


    Stefan Ljungqvist önderliğindeki bir ekip tarafından geliştirilen MOBA oyunu Deadbreed'in açıklanan ilk özellikleri gerçekten etkileyiciydi. Oldukça karanlık bir atmosfere sahip oyunda taktiksel 3'e karşı 3 online savaşlar yapabiliyoruz ve boss mücadelesine de girişiyoruz.
 
    Geliştiricilerin açıklamasına göre Deadbreed çocuklara göre değil, yaşça daha büyük kişiler için tasarlandı. Bu nedenle karanlık-ürkütücü bir tema ve makyaj niteliğinin ötesine geçen karakter özelleştirme seçenekleri sunuldu. Bu oyun karakterinin görünümüne önem veren ve oynanış yapısını kendine göre düzenlemek isteyen kişilere göreymiş. Karakterinizi zırhlarla, silahlarla özelleştirince oynanış yapısında da büyük değişiklikler gerçekleşiyormuş.
 
    Karakterimizi özelleştirmemizin ve bu özelleştirmelerin doğrudan oyuna etki etmesinin Deadbreed'e RPG elementleri kazandırdığını belirten geliştiriciler, bu oyunun karakterleri üzerinde eksiksiz kontrol isteyen oyunculara göre olduğunu vurguluyorlar.
 
    Geliştiriciler kendilerini ortayaş krizindeymiş gibi hissediyorlarmış, o nedenle gerçekten yapmak istedikleri şeyleri Deadbreed'e uyguluyorlarmış. Bağımsız bir geliştirici olmalarının da avantajıyla büyük firmaların kontrolünde olmadan istedikleri gibi oyunlarını tasarlama şansına sahiplermiş.
 
   Henüz çıkış tarihi açıklanmayan Deadbreed bakalım League of Legends ve Dota 2 gibi MOBA oyunlarıyla mücadele edebilecek mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deadbreed Platformlar: PC Geliştirici: deadbreed Dağıtıcısı: deadbreed Tür: MOBA Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler