DeathSpank, Eylül'de Devam Edecek

24.08.2010 13:28 Ersin Kılıç


 
     Farklı oynanışı, grafikleri ve komik diyalogları ile bir hayli dikkat çeken DeatSpank'ın devamı önümüzdeki ay çıkışını yapacak.
 
     Oyunun yapım ekibi olan HotHead Games'den bugün yapılan açıklama ile oyunun devamının geleceği belirtildi. Kotaku'nun raporuna göre ilk oyundan %50 daha uzun sürecek olan yeni oyunun tam adı ise DeathSpank : Thongs of Virtue olacak. Yeni ayarlar, özellikler ve silahların yer alacağı oyunda karakterinizin özellikleri ise sıfırlanmış olarak karşınıza çıkacak.
 
     Online multiplayer özelliğinin bulunmayacağı oyunda offline olarak iki kişilik bir oyun moduna girip farklı karakterleri seçebileceksiniz. Gene indirilebilir olarak sunulacak olan oyun 21 Eylül'de PSN, 22 Eylül'de ise Xbox Live'daki yerini alacak.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DeathSpank Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Hothead Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 13 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kristal Piksel 2026 Video Oyun Ödülleri Sahiplerini Buldu 17 Ekim PUBG: Battlegrounds 43.2 Güncellemesi, Oyuna Bentley Araç Kozmetikleri ve Yeni Bir PvE Modu Ekliyor 15 Ekim Yeni Sezonla eFootball Championship’in 2027 Dünya Finali Elemeleri Daha Kapsamlı Bir Hale Geliyor 08 Ekim The Ascent Ultimate Edition, Nintendo Switch 2'de Ön Siparişe Açıldı 06 Ekim Last Epoch'un 5. Sezonu "Rage of the Frostborn" Başlıyor! 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler