Death Rally Classic Steam'de Ücretsiz Oldu

13.09.2020 14:36 Gazali Çetinkaya

1995 yılında Finlandiya'da kurulan Remedy Entertainment bu yıl 25. yaşını kutluyor ve bunun şerefine stüdyonun ilk piyasa sunduğu oyunu Death Rally (Classic) ücretsiz.
 
Death Rally (Classic) Steam üzerinde kalıcı olarak oynaması ücretsiz oldu. İstediğiniz zaman indirip oynayabilirsiniz. Almak ve oynamak için bir süre sınırı yok.
 
Arabalı aksiyon oyunu Death Rally ilk olarak 6 Eylül 1996'da çıkışını gerçekleştirmişti. Daha sonra 2012'de aynı oyunun yenilenmiş versiyonu da geldi ve o da şuan Steam'de %75 indirimli.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ücretsiz Oyun Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 2 Saat önce Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 8 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler