Death Stranding 2: On the Beach 2025 Yılında Geliyor

01.02.2024 14:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Kojima Productions ekibinin üstlendiği devam oyunu Death Stranding 2'nin tam adı resmi olarak belli oldu. Geçtiğimiz süreçte yayınladığımız haberle beraber oyunun tam adı sızdırılmıştı ve şu anda doğru bir şekilde karşımıza çıktığını söyleyebiliriz.
 
Death Stranding 2 yeni içerikleriyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor 
 
 
 
Death Stranding 2: On the Beach olarak adlandırılan devam oyunu için gece saatlerinde gerçekleştirilen State of Play etkinliği kapsamında yeni bir video yayınlandı. Yaklaşık 10 dakikalık video içerisinde sinematik sahnelerin genel olarak yer aldığını aktarabiliriz. Ayrıca oyunun 2025 yılında PlayStation 5 için piyasaya sürüleceğini de doğrulayabiliriz.
 
Death Stranding 2: On the Beach oyununda oyuncular yeni bir göreve doğru adım atabiliyor ve önceki oyunun mekaniklerinin elbette burada daha gelişmiş olduğunu deneyimleyebiliyor. Dünya dışı düşmanların ve engellerin yer aldığı yapımda oyun geliştiricisi Hideo Kojima'nın imzası bulunuyor. Oyun içerisinde ayrıca Norman Reedus, Léa Seydoux ve Troy Baker gibi yıldız isimler bulunuyor.
 
Yeni video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 8 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler