Death Stranding 30 Dakikalık Oynanış Videosu

14.09.2019 13:10 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Kojima Productions, Tokyo Game Show 2019 etkinliğinde Death Stranding için 30 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu daha paylaştı. Bu video ana karakterimiz Sam Porter Bridges'in özel odası, etkileşimler ve özelleştirmeye odaklanıyor.

Eğer geçtiğimiz günlerde yayınlanan 48 dakikalık oynanış videosunu kaçırdıysanız buradaki haberden izleyebilirsiniz. O videoda açık dünya, serbest dolaşma, savaş sistemi, boss ve araçlar gösteriliyordu. Ayrıca yine Tokyo Game Show 2019'da yayınlanan ‘Briefing’ fragmanını da buradaki haberden izleyebilirsiniz.
 
Death Stranding 8 Kasım'da Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte PlayStation 4 için çıkacak. Standart sürüm 429,00 TL ve Deluxe sürüm 489,00 TL'ten PlayStation Store'da ön siparişte.

Yeni oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler