Death Stranding Director’s Cut Bu Sene iPhone 15 Pro'ya Geliyor!

13.09.2023 16:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Kojima Productions, yeni duyurulan cihaz iPhone 15 Pro için Death Stranding Director's Cut'ı 2023'ün sonlarında yayınlayacağını duyurdu. Death Stranding Director's Cut, Apple etkinliğinde duyurulan yeni cihaz üzerinde yerel olarak oynanabilecek.
 
iPhone 15 Pro'ya dört farklı oyun geliyor
 
 
 
Oyuncular tarafından sevilen Death Stranding şu anda PlayStation 4 ve PC (Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden) için mevcut. Oyunun geliştirilmiş sürümü ise Death Stranding Director's Cut ise PlayStation 5 ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için mevcut. iPhone 15 Pro için çıkış yapmaya hazırlanan Director's Cut, cihaza gelecek dört oyundan biri.
 
Yeni duyurulan cihaza sadece Director's Cut değil aynı zamanda üç oyun daha geliyor. Bu oyunlar arasında Resident Evil 4 Remake, Resident Evil Village ve Assassin’s Creed Mirage yer alıyor. Resident Evil 4 Remake ve Village, Death Stranding gibi bu yıl geliyor. Mirage ise 2024'ün başlarında cihaza çıkış yapmaya hazırlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Mart 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler