Death Stranding PC Versiyonuna Cyberpunk 2077 İçerikleri Geldi

17.12.2020 14:56 Gazali Çetinkaya

 
Kojima Productions, Death Stranding'in PC versiyonu için Cyberpunk 2077 temalı bir içerik güncellemesi yayınladı. 34GB boyutunda.

Cyberpunk 2077 evreninin lore'unu ve karakterlerini içeren altı yeni görev getiriyor.

Ayrıca yepyeni bir hack mekaniği ve gelişmiş sıçrama gücüne sahip Cyberpunk 2077 temalı Reverse Trike aracı, yeni hologramlar, Johnny Silverhand'in robotik kolu ve güneş gözlüğü gibi açılabilir ekipmanlar ekleniyor.
 
Yeni Hack mekaniği Sam Bridges'in düşman makinelerini hedeflemesini ve olumsuz durum etkileri uygulamasını mümkün kılıyor. MULE sensör direği aktivasyonları artık geçici olarak durdurulabiliyor, düşman Odradek'ler sersemletilebiliyor ve MULE kamyon elektronikleri hacklenip kısa devre yapılarak olduğu yerde durdurulabiliyor.  
 
İçeriklerin oyunun PC versiyonuna özel olduğu belirtildi.
 
Kadrosunda Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux ve Lindsay Wagner'in yer aldığı açık dünya aksiyon macera oyunu Steam ve Epic Games Store'da %50 indirimle 199,50 TL. PlayStation Store'da %60 indirimle 144,00 TL.
 
Güncellemenin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler