Death Stranding'in Fotoğraf Modundan Yeni Görseller ve Bir Video Paylaşıldı

07.03.2020 11:46 Özgür Eroğlu

Yayıncılığını 505 Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Kojima Productions'ın yaptığı Death Stranding'in PC sürümünden yeni bir video ve fotoğraflar paylaştı Hideo Kojima.
 
Oyunun PC sürümündeki yeniliklerden biri de bildiğiniz gibi Fotoğraf Modu. Kojima'da modun nasıl işlediğine dair bir video ve mod ile neler yapılabileceğini göstermek için birkaç fotoğraf paylaştı. Kojima'nın söylediğine göre fotoğraf modu hala gelişim aşamasında.
 
Bahsi geçen videoyu ve görselleri aşağıda bulabilirsiniz. Death Stranding'in PC versiyonu Epic Games ve Steam üzerinden 2 Haziran'da yayınlanacak. Oyun şu anda PlayStation 4 üzerinde mevcut.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 18 Dk önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 38 Dk önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 55 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler