Death Stranding'in Resmi Çalma Listesi Yayınlandı

23.10.2019 19:16 Özgür Eroğlu

 
Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding'in çıkışına çok az bir süre kaldı. Eğer oyun için sabırsızca bekliyorsanız Kojima'nın kendi oluşturduğu çalma listesini dinleyebilirsiniz. Çalma listesi Death Stranding adlı Spotify hesabı üzerinden paylaşıldı.
 
Daha önce duyurulduğu gibi oyunun resmi albümünden şarkılar da içeriyor. Çalma listesinin açıklamasında ise "Death Stranding'in yaratıcıları tarafından oluşturulan oyunun resmi çalma listesi için hazır olun. Şarkılar; oyunun soundtrack şarkılarının bir kısmından, fragmandaki şarkılardan ve diğer şarkılardan oluşuyor.
 
Çalma listesindeki "diğer şarkılar" büyük ihtimalle Kojima'nın sevdiği şarkılardan oluşuyor ama şunu söyleyebiliriz, Kojima'nın müzik zevki gayet güzel. Çalma listesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler