Death's Door Oyunu Çıkış Yaptı

20.07.2021 17:47 Umut Tandoğan

 
 
Devolver Digital tarafından yayınlanan Death's Door, şu anda Xbox Series X|S, Xbox One için Xbox Store'da ve PC için Steam'da mevcut. Ayrıca Death's Door'un standart ve Deluxe Sürümü mevcuttur. 
 
Death's Door Deluxe Edition, oyunun sanat yönetmeni tarafından özel olarak tasarlanmış ve 50 parçalık bir orijinal film müziği içerir. 
 
Oyun Hakkında:
 
Fantastik bir dizi canavar ve yarı tanrısal güçlerin üstesinden gelmek için yakın dövüş silahlarını, okları ve büyüyü kullanın. Sayısız sırlarla dolu bir ülkeyi keşfedin. Devasa tiranları kendi hikayeleriyle alt edin. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death's Door Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Acid Nerve Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 17 Dk önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 1 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler