Deathverse: Let It Die'ın PC Sürümü Onaylandı

19.08.2022 14:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı GungHo Online Entertainment ve geliştirici Supertrick Games, oynaması ücretsiz çok oyunculu hayatta kalma aksiyon oyunu Deathverse: Let It Die'ın daha önce duyurulan PlayStation 5 ve PlayStation 4 sürümlerinin yanı sıra bu sonbaharda PC için de çıkış yapacağını duyurdu.
 
Deathverse: Let It Die'da oyuncular hayatta kalma savaş arenasında rakiplerine karşı yarışacak. Çeşitli pvp modları ile hızlı aksiyonu deneyimleyebilecek. Bunun yanı sıra oyuncular kalabalıkların gözlerini kamaştırmak için son teknoloji silahları kullanacak ve kendi orijinal karakterini yaratabilecek. 
 
Bu hayatta kalma savaş arenasında, oyunculara karşı mücadele edeceksiniz ve çevreye karşı savaşlarda tehlikeli oyun içi düşmanlarla savaşacaksınız. Kalabalıkların gözlerini kamaştırmak için son teknoloji silahları kullanın, topladığınız ve kilidini açtığınız yükseltmelerle kendi orijinal karakterinizi oluşturun. Rakiplerinizden daha uzun süre hayatta kalın ve bir yıldız olmak için sıralamanızı yükseltin.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deathverse: Let It Die Platformlar: Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: GungHo Tür: Hayatta Kalma Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler