Dedikodu: Last Story'nin Batı Çıkışı Şubat'ta

Oyunun altında Final Fantasy serisinin yaratıcısı Hironobi Sakaguchi imzası bulunuyor.
08.11.2011 02:12 Ersin Kılıç


     Japonya çıkışını çoktan yapmış olan Hironobi Sakaguchi imzalı The Last Story'nin batı lokalizasyonunda olduğu geçtiğimiz aylarda doğrulanmıştı. henüz çıkış tarihi belli olmayan oyun için bir tarih daha ortaya atıldı.
 
     Wiitalia isimli site, The Last Story'nin Xenoblade ve Pandora's Tower gibi Avrupa çıkışını yapacağını ve 24 Şubat 2012'de bu bölgede raflardaki yerini alacağını rapor etti. Belirtilen bu tarihe hala resmi bir açıklama gelmiş değil. Site ayrıca oyunun Avrupa isminin The Last World olacağını da raporuna eklemiş.
 
     The Last Story dışında gene Japonya çıkışını yapmış başka oyunlarda sitenin bu haberinde yer alıyor. Siteye göre Itadaki Street adlı oyun, 5 Ocak'ta Japonya'da çıkacak. Avrupa adı Boom Street olarak belirtilen oyunun Amerika çıkış dönemi ise Aralık ayı olarak belirtilmiş. Son olarak Inazuma Eleven 2'nin de Ocak ayında batı çıkışını yapacağı söyleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Story Platformlar: Wii Geliştirici: Mistwalker Corp. Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Neon Giant ‘The Ascent’in 5. Yıl Dönümünde Oyunun Yol Haritasını Açıkladı 29 Temmuz eFootball™ World Festival'de Yeni Efsane Sergio Agüero ve Oyun İçi Önemli Güncellemeler Açıklandı 28 Temmuz NBA 2K27’nin Kapak Yıldızları Açıklandı: Victor Wembanyama, Caitlin Clark ve Derrick Rose 23 Temmuz PUBG: BATTLEGROUNDS 42.2 Güncellemesi Yeni Oyuncuların Oyuna Adapte Olmasını Kolaylaştırıyor 16 Temmuz Mimesis Dünya Çapında İki Milyondan Fazla Kopya Sattı 14 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler