Deep Silver, Metro Exodus'un Steam Üzerindeki Satışlarından Memnun

19.02.2020 21:44 Gazali Çetinkaya

 
Deep Silver ile Epic Games arasında yapılan anlaşmanın sona ermesiyle birlikte Metro Exodus en sonunda 15 Şubat 2020'de Steam'e geldi ve bir yıllık gecikmeye rağmen oyunun Steam üzerindeki satışları fena değil gibi görünüyor. 
 
Oyunun yayıncısı Deep Silver'a bağlı Embracer Group'un CEO'su Lars Wingefors konu ile ilgili olarak "Oyunun Steam'de iyi performans sergilediğini görmek beni mutlu etti, şimdiden 200,000 civarında kopya sattı. Ayrıca Asya'daki en büyük ülkenin oyunu satın alması bizi epey bir şaşırttı." dedi. 
 
Metro Exodus ilk olarak 15 Şubat 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC (Epic Games Store) için çıktı. Çıkışından sonra The Two Colonels ve Sam's Story olmak üzere iki hikaye indirilebilir içeriği ile genişledi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro Exodus Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: TBA Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler