Defiance'ın PS3 Yaması Bugün Yayınlanacak

29.04.2013 08:44 Alkan Adakaner


    Trion Worlds'un PC'nin yanı sıra Xbox 360 ve Playstation 3 için de piyasaya sürdüğü MMO shooter oyunu Defiance'ın yeni yamasının çok sayıda sorunu çözeceği açıklandı. Yetkililer bugün (muhtemelen) akşama doğru Defiance'ın Playstation 3 sürümüne ait bir yamanın yayınlanacağını söylüyorlar.
 
    Bunun yanı sıra oyunun PC ve Xbox 360 sürümleri için de bir yamanın yayınlanacağı açıklandı. Bu yamanın sunucularla ilgili bazı sorunları çözeceği belirtiliyor. Xbox 360'ta sunucu sorunları büyük ölçüde çözülmesine rağmen hala bitmemiş. PC tarafında ise hack ve hile konusunda hala sıkıntı çekiliyormuş.
 
    Umarız hile yaparak online oyunların zevkini öldüren kişiler (bunlara oyuncu demek imkansız) tamamen Defiance'tan uzaklaştırılılar ve oyunu oynamaları kalıcı olarak engellenir. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Defiance Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Trion Worlds Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: MMO Çıkış Tarihi: 2 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler