Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - The Hinokami Chronicles Yeni Karakter Geliyor

08.08.2022 13:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Aniplex ve geliştirici CyberConnect2, Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Hinokami Chronicles için yeni Nezuko Kamado (Gelişmiş Şeytan Formu) Karakter Paketi'nin 10 Ağustos'ta yayınlanacağını duyurdu.
 
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles, Sega tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon oyunu.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles , Japonya ve Asya'da 14 Ekim'de PS5 , Xbox Series X|S, PS4, Xbox One ve PC için çıkış yaptı. Batı sürümü ise bir gün sonra yani 15 Ekim'de geldi.
 
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1490890/Demon_Slayer_Kimetsu_no_Yaiba_The_Hinokami_Chronicles/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles Platformlar: PC Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler