Demon's Souls Remake 12 Dakikalık Oynanış Videosu

07.11.2020 18:18 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler SIE Japan Studio ile Bluepoint Games, Demon's Souls remake için 12 dakika uzunluğunda State of Play sunumu oynanış videosu paylaştı.
 
Oynanış videosu kreatif direktör Gavin Moore ile oyunun dünyasına derinlemesine bir bakış sunuyor. Performans modunda dinamik 4K çözünürlükte 60 kare hızında çalışırken kaydedilmiş. İsteyenler doğal 4K çözünürlük ve 30 kare hızını da tercih edebilecek.
 
Düşmanların davranışları, orijinal PlayStation 3 versiyonunda hatırladığınız gibi. Düşmanların yapay zekasına dokunulmamış ve oynanış için orjiinal kaynak kodu kullanılmış. Her bir silahın yeni animasyonları var.
 
Demon's Souls remake 12 Kasım'da Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda ve Güney Kore'de ve dünyanın geri kalanında 19 Kasım'da PlayStation 5 için çıkacak. Türkçe altyazı desteğine sahip olacak. PlayStation Store'da standart sürüm 619,00 TL ve deluxe sürüm 779,00 TL.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon's Souls Remake Platformlar: Geliştirici: Bluepoint Games, SIE Japan Studio Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler