Demon's Souls Remake Karakter Yaratma Ekranı ve Fotoğraf Moduna İlk Bakış

05.11.2020 16:43 Gazali Çetinkaya

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler SIE Japan Studio ile Bluepoint Games, Demon's Souls remake'in karakter yaratma ekranı ve fotoğraf modundan ilk detayları paylaştı.
 
Yenilenmiş karakter yaratma ekranı, oyunun PlayStation 3 versiyonunda bulunan seçeneklerin hepsini ve daha fazlasını sunacak. Her bir ayarın tatmin edici olması için çok çalışılmış ve oyuncular 16 milyona kadar farklı permütasyonla karakterinin görünümünü özelleştirebilecek.
 
 
 
 
 
Fotoğraf modunda silahlar ve kasklar gizlenebilecek ve karakteri sahneden tamamen kaldırmak da mümkün olacak. Ayrıca pozlar, yakınlaştırma, kontrast, parlaklık, bulanıklık, odak ve filtreler dahil olmak üzere çok sayıda seçenek bulunacak. Fotoğraf modundaki filtreler oynanış sırasında da kullanılabilecek. Oyunu isterseniz siyah beyaz ya da orijinal PlayStation 3 versiyonundaki gibi oynayabileceksiniz.
 
 
 
 
 
Demon's Souls remake PlayStation 5'in çıkış oyunlarından biri olarak 12 Kasım'da piyasaya sürülecek. Türkçe altyazı desteğine sahip olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon's Souls Remake Platformlar: Geliştirici: Bluepoint Games, SIE Japan Studio Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler