Demon's Souls Remake Yönetmeni Sony Interactive Entertainment Japan Studio'dan Ayrıldı

01.04.2021 15:56 Gazali Çetinkaya

 
Puppeteer ve Demon's Souls remake yönetmeni Gavin Moore, Sony Interactive Entertainment Japan Studio'dan ayrıldığını duyurdu.
 
Gavin Moore twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "18 yılı Japonya'da olmak üzere Sony'de 24 yıl geçirdikten sonra, dün Japan Studio'daki son günümdü. Hayatımın büyük bir parçası olan stüdyonun yaratıcı ruhunu ve dostluğunu çok özleyeceğim. Yeni ve heyecan verici fırsatların peşinde koşma zamanı." diye belirtti.
 
PlayStation Indies patronu ve eski Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios başkanı Shuhei Yoshida ise cevap olarak "Yıllar boyunca süren çalışmaların ve bağlılığın için teşekkürler Gavin. Sonraki maceranı öğrenmek için sabırsızlanıyorum." dedi.
 
Sony Interactive Entertainment Japan Studio bugün itibarıyla küçülmeye gitti. Oyun geliştirmeyi sonlandırdılar ve sadece iş ve yerelleştirme departmanları kaldı. Astro Bot serisi geliştiricisi ASOBI Team ise ayrı bir stüdyo olarak çalışmalarını sürdürecek ve bazı Sony Interactive Entertainment Japan Studio çalışanları ASOBI Team'e kaydırılacak. Bu süreçte Shunsuke Saito, Kentaro Motomura, Masami Yamamoto, Masaaki Yamagiwa, Teruyuki Toriyama, Keiichiro Toyama, Kazunobu Sato ve Junya Okura gibi pek çok yüksek profilli isim stüdyodan ayrıldı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon's Souls Remake Platformlar: Geliştirici: Bluepoint Games, SIE Japan Studio Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler