Demon's Souls'un Yaratıcılarından Project Dark

16.09.2010 11:06 Alkan Adakaner


 
     2009 yılında Playstation 3'e özel olarak piyasaya çıkan ve bir çok otoriteden yılın oyunu ve yılın RPG oyunu gibi ödüller alan Demon's Souls'un yaratıcılarından benzer türde yeni bir oyun daha geliyor.
 
      Demon's Souls'un yaratıcı takımının oyun ile ilgili ilk ayrıntılı bilgileri 2011 yılının başında vermesi bekleniyor, ama Sony'nin Basın konferansından sızan bilgilere göre yine karanlık, şeytanlarla dolu bir dünya bizi bekliyor.
 
     Japonya'da Playstation 3'e özel olarak piyasaya çıkacak oyun, Batı'da Xbox 360 için de piyasaya çıkacak. Project Dark'ın resmi sitesinde de oyunun Xbox 360 ve PS3 için çıkacağı görülüyor.
 
    Eğer Project Dark, Demon's Souls'un izinden giderse yine muhteşem ve çılgınlık derecesinde zor bir oyunla karşılacağız diyebiliriz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 17 Dk önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler