Dendi Elektronik Spor Takımını Duyurdu!

07.02.2020 16:43 Hamit Can Sayılgan

 
 
     Dota 2 efsanesi Danil “Dendi” Ishutin, elektronik spor organizasyonunu duyurdu. Resmi Twitter hesabından yapılan duyuruda organizasyonun ismi "B8" olarak açıklandı. 
 
B8 Dota 2 Takımı  
 
Carry: Alexandr “pio65” Zalivako
Destek: Danil “Dendi” Ishutin
Orta Koridor: Andrey “Ghostik” Kadyk
Offline: Rinat “KingR” Abdullin
Destek: Nikola “LeBronDota” Popovic 
 
     Takım kadrosunun çoğunluğu Bağımsız Devletler Topluluğu'ndan oyuncuları barındırıyor. Dendi takımın kaptanlığını ve orta koridor görevini üstlenecek. Takımın sponsoru ise Furia Esports ve beastcoast gibi takımların sponsoru olan Rivalry şirketi oldu.
 
     30 yaşındaki Ukraynalı profesyonel oyuncu Dendi, kariyerine DotA oyunu ile 2007 yılında başladı. 2010 yılında Natus Vincere Dota 2 takımına transfer olmasının ardından tanınmaya başladı. Dendi'nin kariyerindeki en büyük ivmesi Valve'nin resmi olarak düzenlediği The International 2011 şampiyonluğu oldu. The International 2012 ve 2013 turnuvalarını ise ikinci olarak tamamladı. Geçtiğimiz yıl Natus Vincere takımıyla yollarını ayırma kararı alan ünlü oyuncu, Tigers ve The Pango takımlarında mücadele etti. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 6 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler