Denuvo Anti-Tamper Teknolojisini Tamamen Yeniledi

07.02.2017 21:04 Gazali Çetinkaya

 
   Özellikle Denuvo'nun son sürümünü kullanan Resident Evil 7'nin sadece beş gün gibi kısa bir sürede kırılmasından sonra Denuvo'nun yeni bir güncelleme üzerinde çalıştığını yaptıkları açıklama ile birlikte öğrenmiştik.
 
   Şimdi ise Denuvo Software Solutions GmbH'nin korsana karşı mücadele sistemi olan Anti-Tamper teknolojisini tamamen yenilediği ortaya çıktı.
 
   Denuvo'nun bu yeni sürümü ise gelecek oyunlarda kullanılacak. Örneğin; Ubisoft'un South Park: The Fractured But Whole, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands ve For Honor oyunları kullanacak. Bunların dışında Sniper: Ghost Warrior 3 ve Sniper Elite 4 gibi oyunlar da yeni sürümü kullanacak. 
 
   Denuvo'nun Anti-Tamper teknolojisi geçtiğimiz yıl çıkış yapan birçok oyunu korumayı başarmıştı. Bununla birlikte belirli bir korsan grup teknolojinin nasıl çalıştığını anlayıp bazı oyunları kırmıştı. Denuvo, Resident Evil 7'nin kırılması hakkında "Lütfen unutmayın, biz Anti-Tamper çözümümüzü kırılması zor olarak konumlandırıyoruz, kırılamaz şeklinde değil." dedi.
 
   Bu yeni sürümün korsan gruplar tarafından kırılıp kırılmayacağını ise ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 22 Dk önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 53 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler