Desmond'ın Assassin's Creed III'teki Durumuna Dair

Alex Hutchinson, Desmond hakkında konuştu.
23.08.2012 23:32 Buğra Çiftçi

 
    Oyunun hikaye bölümünün başındaki isim Alex Hutchinson, Zoom In.TV'ye yaptığı açıklamada, AC 3'te, Desmond'a dair daha önceki oyunlardan daha fazla materyal olduğunu doğruladı.
 
    "Desmond, serinin önemli bir parçası ve eğer siz, seride hikaye akışının Desmond'u bir suikastçi olma yönünde geliştirdiğini düşünen bir hayransanız bu sizi mutlu etmeli." şeklinde konuşan Hutchinson, ayrıca Desmond'un gelişimine de değinerek: "Desmond, AC 1'de becerilerini, AC 2'de elmayı elde etti. AC Brotherhood'a bir takımı yönlendirmeyi öğrendi. Artık bu noktada bu hesabı kapatmak istiyoruz, yani AC 3'te daha önce hiç olmadığı kadar Desmond materyali olacak." dedi.
 
    Alex Hutchinson ayrıca: "Bazı şeyleri gerçekten bir yerde bitirmek gerektiğine inanıyorum. Bu seriyi bitirmekten ziyade hikayenin önemli parçalarını ya da karakter hikayelerini bitirme manasına geliyor. Eski hikayelerin bitişini ve yenilerinin başladığını göreceğinizi düşünüyorum." dedi. Yani anlaşılan o ki çanlar Desmond için çalıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 1 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 1 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 2 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 3 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler