Desperados III'ün İkinci DLC'si Five Steps Ahead Bugün Çıktı

06.10.2020 16:39 Gazali Çetinkaya

 
Vahşi batı temalı gerçek zamanlı taktiksel oyun Desperados III'ün ikinci indirilebilir içeriği Five Steps Ahead (Beş Adım İleride) bugün PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı.

İkinci bölümde çete, DeVitt ailesinin yeni bir üyesine meydan okumak için Louisiana'ya dönüyor. Bayou State'te yepyeni bir konum keşfedecek, daha fazla Voodoo numarası için Isabelle ile bir araya gelecek ve yeteneklerinizi göstermenize değecek bir deha ile karşılaşacaksınız.
 
Five Steps Ahead, Season Pass'e dahil veya tek olarak da satın alınabilir. Late to the Party, Five Steps Ahead ve üçüncü bir indirilebilir içeriğe daha sahip olacak Season Pass PlayStation Store'da 109,00 TL, Xbox Store'da 71,25 TL ve Steam'de 57,00 TL. İndirilebilir içeriklerin tek fiyatı PlayStation Store'da 43,00 TL, Xbox Store'da 17,00 TL ve Steam'de 21,25 TL.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Desperados III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Mimimi Productions Dağıtıcısı: THQ Nordic Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler