Destiny 2 "Harika Bir Hikaye" Sunacak

30.03.2017 23:44 Gazali Çetinkaya

 
   Destiny 2'nin tanıtılmasının ardından Activision CEO'su Eric Hirshberg ve Bungie CEO'su Pete Parson oyun hakkında bazı açıklamalarda bulundu. 
 
   Activision CEO'su Eric Hirshberg açıklamasında Destiny 2 için harika yeni bir hikaye, harika karakterler ve özenli yenilikler sözünü verdi. 
 
"Teknoloji harikası birinci şahıs aksiyon, harika yeni bir hikaye, harika karakterler ve özenli yenilikler sunarak oyunu her türdeki oyuncular için erişilebilir yapmaya ve Destiny 2'yi daha da iyi bir hale getirmeye odaklandık. Ayrıca ilk kez Destiny 2'yi PC platformuna getiriyoruz. Destiny 2 zaten iyi olan markayı daha da iyi bir hale getirecek." 
 
   Bungie CEO'su Pete Parson da açıklamasında Destiny 2'nin "yeni ve davetkar bir hikaye" sunacağını belirtti. 
 
"Yeni, davetkar bir hikaye ve bu yaz gerçekleşecek Destiny 2 Beta sürümünü paylaşmayı dört gözle bekliyoruz. Hep beraber, Activision'daki ortaklarımızla birlikte, Destiny 2'yi eylül ayında oyunculara sunacağımızdan dolayı çok heyecanlıyız."
 
   Destiny 2, 8 Eylül 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 18 Dk önce Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 3 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 15 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler