Destiny 2 Oynaması Ücretsiz Oluyor

06.06.2019 17:01 Gazali Çetinkaya

 
Bungie bugün Destiny 2 ile ilgili güncel haberlerin paylaşılacağı bir canlı yayın düzenleyecek ve paylaşılacak bu bilgiler Engadget sitesinin haberi erkenden yayına almasıyla sızdırıldı.
 
İlk olarak, ana oyunun ismi Destiny 2: New Light olarak değiştirilecek. Yeni genişleme paketi Shadowkeep 17 Eylül'de çıktığı zaman ana oyun oynaması ücretsiz olacak ve temel modlar, etkinlikler ve ödüller dahil olmak üzere tüm birinci yıl içeriğine sahip olacak. Böylece ana oyunu ve Curse of Osiris ve Warmind genişleme paketlerinin parçası olarak eklenen içerikleri ücretsiz olarak oynayabileceksiniz. 

Bundan sonra hiçbir platforma özel içerik sunulmayacak ve tüm içerikler tüm platformlarda aynı anda yayınlanacak. Xbox One, PC ve Google Stadia arasında cross-save desteği eklenecek ve son olarak oyun PC'de Battle.net'ten Steam'e taşınacak. PC oyuncuları tüm karakterlerini ve satın alımlarını Steam versiyonuna geçirebilecekler.
 
2019'un başlarında Bungie ile Activision yollarını ayırmıştı ve bundan sonra Destiny serisinin tüm kontrolünün oyunun geliştiricisi Bungie'de olacağı açıklanmıştı.  
  
Bungie'nin Destiny 2 canlı yayını bugün Türkiye saati ile 20:00'da düzenlenecek. Tüm bu bilgilerin orada doğrulanması bekleniyor.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 2 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 3 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 4 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler