Destiny 2: The Final Shape Genişlemesi Ertelendi: İşte Yeni Tarih

27.11.2023 20:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Bungie, Destiny 2 genişleme paketi "The Final Shape "i daha önce planlanan 27 Şubat 2024 çıkış tarihinden 4 Haziran 2024 tarihine erteledi. Destiny 2 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için mevcut.
 
En iyi deneyim için ertelenme kararı alınmış 
 
 
 
The Final Shape, Destiny hikayesinin ilk on yılının doruk noktasını temsil ediyor. Bu yolculuğu onurlandırmak isteyen ekip biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu belirtiyor. Bu yüzden oyunun çıkış tarihi önümüzdeki senenin Haziran başına erteleniyor.
 
The Final Shape'in Standard Edition'ında yeni hikaye seferi, üç yeni Süper, yeni bir yer, toplanacak yeni silah ve zırhlar ile The Final Shape yılındaki ilk bölüm yer alıyor. Zamanı ve mekânı büken bir ortamda maceraya atılacağınız genişlemede Tanık'ı takip edip Gezginin içinde ne olduğunu görmen gerekiyor.
 
Yeni video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler