Destiny 2'nin Steam'deki Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı 200.000'i Geçti

02.10.2019 22:29 Özgür Eroğlu

 
Bungie'nin Eylül 2017'de piyasaya sunduğu FPS oyunu Destiny 2 bugün itibarıyla Steam'e geçti ve ücretsiz oldu. Son elde edilen verilere göre oyunun Steam'deki eş zamanlı oyuncu sayısı 200.00'i geçti. Daha net olmak gerekirse son bilgilere göre 219.000 eş zamanlı oyuncuya sahip Destiny 2.
 
Oynaması ücretsiz sürüm temel modlar, etkinlikler ve ödüller dahil olmak üzere tüm birinci yıl içeriğine erişim imkanı sunuyor. Böylece ana oyunu ve Curse of Osiris ile Warmind genişleme paketlerinin parçası olarak eklenen içerikleri ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Forsaken genişleme paketi dahil değil.
 
Oyunun en son çıkan genişleme paketi Shadowkeep de erişime açıldı ve 159,00 TL gibi bir fiyata sahip. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler