Destiny'nin Betasında 4 Bölümlük Senaryo Modu Bulunacak

14.07.2014 19:12 Ömür Gencer


      Bungie'nin geliştiriciliğini yaptığı Destiny, bu senenin merakla beklenen oyunları arasında yer alıyor. Alfadan sonra başlayacak olan beta süreci yaklaşadursun GameStop ve EB Games perakendecilerine gönderilen yazıda oyunun betasında yer alacak içerikler açığa çıktı.
 
      Yazılı metne göre Destiny'nin betasında dört bölümlük bir hikaye modu, dört rekabetçi multiplayer haritası ve kendi Guardian'ınızla keşfedebileceğiniz devasa bir dünya yer alacak. Bahsettiğimiz bu beta PlayStation 3 ve PlayStatoin 4 oyuncularına 17 Temmuz'da açılacak. Beta, 21 ve 22 Temmuz'da kapanacak ve 23 Temmuz'da Xbox 360 ve Xbox One da dahil olmak üzere bütün platformlara açılacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler