Destiny'nin PC Kararı Henüz Tam Olarak Verilmemiş

16.06.2014 14:39 Samet Konuksal


    PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için çıkacak olan MMO-FPS oyunu Destiny, geçtiğimiz günlerde Alpha sürümüyle birlikte oyuncuların karşısına çıkmış ve beğeni toplamıştı. PC sürümüyle ilgili dedikodularını duyduğumuz oyun için Activision cephesi açık kapı bırakmaya devam ediyor.
 
    Polygon'a konuşan Activision yetkilisi Eric Hershberg, oyunun PC sürümüyle ilgili kesin kararın henüz verilmediğini söyledi. Hershberg, "Şu an için yapabileceğimiz bir duyuru yok. Bu konu üzerinde uzunca düşünmemiz gerekiyor. Bungie zaten şu sıralar 4 tane platforma oyun geliştirmenin karmaşıklığıyla uğraşıyor. Bunun üzerine bir tane daha eklemek kolay bir karar olmaz. PC için oyun geliştirmek konsollara nazaran daha farklı bir şey. Ki eğer bir şey yapıyorsak en kalitelisini yapmak durumundayız." açıklamalarını yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler