Destiny'ye Gelecek DLC'ler için Pek Çok Detay Sızdırıldı

02.01.2015 13:29 Ömür Gencer


      Activison'un dağıtımcılığını üstlendiği Destiny, 2014'ün en çok konuşulan FPS oyunu arasında yer alıyor. Geliştirici ekip Bungie'nin firma içinde yaptığı bir toplantıda çekilen bir fotoğrafa göre oyun için yayınlanacak DLCler açığa çıktı.
 
      Fotoğrafa göre daha önce de adını duyduğumuz  House of Wolves DLC'si 10 Mart'ta oyuncularla buluşacak. Bu DLC'yi Ekim ayında Comet: Plague of Darkness takip edecek. Comet: Plague of Darkness'ın hem dijital hem de kutulu olarak satışa çıkacağı yönünde söylentiler mevcut. Daha sonraki DLCler ise Vex ve Forge of Gods. Bu iki DLC'nin ne zaman çıkacağı henüz kesin değil. Tüm bu bilgilerin bir söylenti olduğunu ve değişebileceğini hatırlatalım.

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler