Detective Pikachu'nun Devam Filmi Geliyor

05.02.2023 12:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Film şirketi Legendary Entertainment içerisinde çalışan bir temsilcinin yaptığı açıklamalara göre (Polygon aracılığıyla) ikinci bir Dedektif Pikachu filmi aktif olarak geliştirilme aşamasında. Devam projesi ilk olarak 2019'da, ilk Dedektif Pikachu filminin sinemalara gelmesinden sadece birkaç ay önce duyurulmuştu.
 
Pokémon franchise'ına dayanan bir yapım 
 
 
 
Nintendo 3DS için 2016'da piyasaya sürülen, arka planda kalan ve Pokemon spin-off (yan ürün) oyununa dayanan ilk Dedektif Pikachu filmi, 2019'da sinemalarda gösterime girdi. Başrolde Ryan Reynolds, Detective Pikachu olarak rol aldı. İzleyicilerde heyecan uyandıran bu film büyük bir başarıya imza attı ve gişelerde 436 milyon doları aşan bir hasılat elde etti. Bu başarının ardından devam filminin sesleri yükselmeye başladı.
 
Legendary Entertainment içerisinde yer alan isimsiz kaynak (yukarıda bahsettiğim temsilci), devam filminin geliştirildiğinden emin olsa da şu anda proje içerisinde yer alacak olan herhangi bir ünlü ismi doğrulayamadı. 2021'de yayınlanan ilk filmde ana karakter Tim Goodman'ı canlandıran aktör Justice Smith, Inverse ile yaptığı bir röportajda, Dedektif Pikachu'nun devam filmi üzerinde çalışmaya istekli olduğunu belirtti.
 
Şu anda Dedektif Pikachu, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix ve Paramount Plus üzerinden yayınlanmakta.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler