Detroit: Become Human Çıkış Tarihi Duyuruldu

01.03.2018 18:08 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Quantic Dream Detroit: Become Human'ın resmi çıkış tarihini duyurdu.

   Detroit: Become Human 25 Mayıs'ta PlayStation 4 için çıkacak.
 
   Çıkış tarihinin duyurulmasıyla birlikte Detroit: Become Human PlayStation Store'da ön siparişe de açıldı. Detroit: Become Human Dijital Deluxe Sürüm fiyatı 209,00 TL.

   Dijital Deluxe Sürüm içeriğinde bulunanlar:

• Heavy Rain PS4 versiyonu. Ön sipariş vererek hemen PS4’te oynamaya başlayın.
• Dijital sanat kitabı.
• Dijital Deluxe Oyun Müzikleri.
• Avatarlar.
• Cyber Life ve Ana Karakter PS4 dinamik temaları.
 
   Oyun duyguları hissetmeye başlayan üç android'in hikayesini anlatacak. Zulüm ve toplumun şiddeti ile karşı karşıya kaldıklarında kim olmak istediğine karar vermeleri gerekecek. 
 
   David Cage tarafından belirtilene göre, Detroit: Become Human Quantic Dream'in bugüne kadarki en iddialı oyunu ve oyuncuların kararlarıyla ilerleyecek her hikaye sizin DNA'nız kadar eşsiz olacak. 
  

   Oyunun genel tanıtım yazısı: 
 
   İnsanların ve androidlerin pamuk ipliğine bağlı bir şekilde birlikte yaşadığı Detroit'in gelecek kurgulu bir vizyonuna adım atın ve verdiğiniz kararlarla hikâyeyi siz oluşturun.
 
   Karakterlerin çok sayıda olası kaderini keşfedin ve dallanıp budaklanan bir öyküde onlara yol göstererek karmaşık şahsi ikilemlerle ve varlıklarının doğasını sorgulatacak büyük soruyla karşılaştırın.

   Verdiğiniz her karar hem küçük hem de çok büyük sonuçlara sebep olacak şekilde hikâyeye yön verecektir. Yaşanan bir durumda alınan kötü bir karar başka birinin hayatına mâl olacak ve hiç kimse ikinci bir şans elde edemeyecek. Hareketlerinizi yaparken iyi düşünün, uyanık olun ve hayatta kalmaya çalışın; sonuçta hayatta kalma içgüdüsü bizi insan yapan bir olgudur.  
 
   Oynanabilir karakterlerin tanıtım yazıları:
 
   Kara: Capcanlı bir şehrin sokaklarını keşfedin ve yeni üretilmiş android Kara'nın gözlerinden geleceğin Detroit'inin sokaklarını izleyin. Programına karşı koyan ve yaratıldığı tesisten kaçan Kara (ki kendisi artık Aykırı olarak sınıflandırılıyor), etrafındaki ve içindeki dünyanın eşitsizlikleriyle karşılaşırken şansını denemek zorunda.
 
   Connor: Özel polis müfettişi Connor olarak capcanlı bir büyük şehir olan Detroit'in geleceğinde suç mahallerini ve bozulmaları araştırın. Sakin kalan, işini bilen ve analitik düşünen Connor'ın benzersiz içgörüsü ve yetenekleri onu programını bozan, sahiplerini terk eden ya da suç işleyen ‘aykırılar’ın izini bulmak için eşsiz kılıyor.
 
   Markus: Programından kurtulmayı başaran bir diğer “Aykırı” android Markus aracılığıyla android isyanına dönüşebilecek bir kıvılcımı ateşleyin. Efendisinden kurtulduktan ve dışlanmışlardan oluşan bir yeraltı grubuna katıldıktan sonra Markus, Detroit’in android nüfusunun kurtulması için grubun lideri olur; ama insanlara güçlü bir mesaj göndermek için barış yanlısı bir yolu mu seçecek yoksa şiddeti mi tercih edecek?  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Detroit: Become Human Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler