Detroit: Become Human Karakter Fragmanları

22.03.2018 20:01 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Quantic Dream Detroit: Become Human'ın oynanabilir karakterleri Connor, Markus ve Kara için kısa fragmanlar paylaştı.

   Detroit: Become Human 25 Mayıs'ta PlayStation 4 için çıkacak.

   Fragmanlara aşağıdaki oynatıcılardan ulaşabilirsiniz.
 

   Connor

Bryan Dechart tarafından canlandırılıyor (True Blood; Geride Kalanlar)
 
Özel polis müfettişi Connor olarak capcanlı bir büyük şehir olan Detroit'in geleceğinde suç mahallerini ve bozulmaları araştırın. Sakin kalan, işini bilen ve analitik düşünen Connor'ın benzersiz içgörüsü ve yetenekleri onu programını bozan, sahiplerini terk eden ya da suç işleyen ‘aykırılar’ın izini bulmak için eşsiz kılıyor. 
 
 

   Markus

Jesse Williams tarafından canlandırılıyor (Grey’s Anatomy; Dehşet Kapanı)
 
Programından kurtulmayı başaran bir diğer “Aykırı” android Markus aracılığıyla android isyanına dönüşebilecek bir kıvılcımı ateşleyin. Efendisinden kurtulduktan ve dışlanmışlardan oluşan bir yeraltı grubuna katıldıktan sonra Markus, Detroit’in android nüfusunun kurtulması için grubun lideri olur; ama insanlara güçlü bir mesaj göndermek için barış yanlısı bir yolu mu seçecek yoksa şiddeti mi tercih edecek?  
 

   Kara

Valorie Curry tarafından canlandırılıyor (Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti – Bölüm 2; Blair Cadısı)
 
Capcanlı bir şehrin sokaklarını keşfedin ve yeni üretilmiş android Kara'nın gözlerinden geleceğin Detroit'inin sokaklarını izleyin. Programına karşı koyan ve yaratıldığı tesisten kaçan Kara (ki kendisi artık Aykırı olarak sınıflandırılıyor), etrafındaki ve içindeki dünyanın eşitsizlikleriyle karşılaşırken şansını denemek zorunda.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Detroit: Become Human Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler