Detroit: Become Human Satışları 5 Milyonu Aştı

05.08.2020 10:05 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Quantic Dream, Detroit: Become Human'ın tüm platformlardaki toplam satış miktarının beş milyonu geride bıraktığını duyurdu.

Detroit: Become Human ilk olarak Mayıs 2018'de PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirmişti. Ardından Aralık 2019'da Epic Games Store'a ve Haziran 2020'de Steam'e geldi.

Quantic Dream oyunun Steam sürümüne ve Detroit: Community Play adlı Twitch uzantısına olan ilgiden oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Bu Twitch uzantısı yayıncılar ve izleyicilerin oyun içi kararları gerçek zamanlı olarak beraber almasına olanak sağlıyor. Şimdiye kadar neredeyse 500 yayıncı bu uzantıyı kullandı ve izleyiciler 1.5 milyondan fazla oy kullandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Detroit: Become Human Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 12 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler