Detroit: Become Human'ın Yapımı Tamamlandı, Demo Yarın Çıkacak

23.04.2018 17:25 Gazali Çetinkaya

 
   Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Quantic Dream Detroit: Become Human'ın gold statüsüne ulaştığını duyurdu. Bu da demek oluyor ki oyunun yapımı tamamlandı ve oyun herhangi bir erteleme almadan çıkışını gerçekleştirecek.
 
   Ayrıca yarın, 24 Nisan tarihinde, Detroit: Become Human için oynanabilir bir demo yayınlanacağı da duyuruldu. Demoda oyunun ilk sahnesi “Hostage” oynanabilir olacak.
 
   Detroit: Become Human 25 Mayıs'ta PlayStation 4 için çıkacak. Dijital Deluxe Sürüm şu anda PlayStation Store'da 209,00 TL fiyat ile ön siparişte. Ön sipariş bonuşları şu şekilde:

• Heavy Rain PS4 Versiyonu
• Dijital sanat kitabı.
• Dijital Deluxe Oyun Müzikleri.
• Avatarlar.
• Cyber Life ve Ana Karakter PS4 dinamik temaları.

   Demo için yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Detroit: Become Human Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 5 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler