Deus Ex: Human Revolution 25 Saat Sürüyor

Kolay bir oyunla karşı karşıya değiliz
17.01.2011 17:39 Alkan Adakaner


     Bu nesilde 5-6 saatte bitirdiğimiz bir çok oyun bulunuyor. Hatta daha kısa sürede biten oyunlarla da karşılaşıyoruz. Eğer bu oyunların multiplayer modları yoksa 100 küsür milyon verip bu oyunları alıp almamak da arasında kararsız kalmamız da mümkün.
 
     Eidos Montreal'in açıklaması ile merakla beklediğimiz Deus Ex: Human Revolution'ın ise kısa bir oyun olmayacağını anlıyoruz. Geliştirici firma karşımıza 25 saat civarında sürecek bir oyunla çıkacak.
 
    Eidos Montreal'den David Anfossi'nin PC Gamer UK'ye yaptığı açıklamaya göre oyunun testçileri arasında 6 gün boyunca günde 6 saat oynayıp oyunu hala bitiremeyenler var. Bu da oyunu 25 saatten daha uzun bir süre oynayabileceğimiz anlamına geliyor. 

     Casual olarak adlandırılan ve koridor-sinematik-koridor-sinematik türündeki oynanışa alışık oyuncuların bir süre Human Revolution'ı bu şekilde oynayabileceklerini, ama daha sonra oyunun dünyasının kendilerine tam olarak gözükeceğini ve onları daha yaratıcı olmaya iteceğini söyleyen David Anfossi, yeni Deus Ex oyununun kolay olmayacağını vurguladı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler